Σύνδεση
Όνομα
Κωδικός

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητήστε ένα νέο εδώ.

CNN Greece

Demo Themes

Αλλάξτε σε:

Διαφημίσεις

Youtube Playlist

Το Instagram μετάφραση στη μητρική γλώσσα του χρήστη!

Το Instagram  μετάφραση στη μητρική γλώσσα του χρήστη!
To Instagram μόλις πριν δύο ημέρες ξεπέρασε τους 500 εκατομμύρια χρήστες και όπως δείχνουν οι κινήσεις που έχει στα... σκαριά, σε μικρό χρονικό διάστημα θα μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Τι ετοιμάζουν αυτή τη φορά; Σήμερα (23/6) ανακοινώθηκε ότι σύντομα τα σχόλια και οι λεζάντες που γίνονται post θα μεταφράζονται αυτόματα στη μητρική γλώσσα του χρήστη.

Το δημοφιλές social media ανέφερε:

«Σύντομα θα είστε θέση να καταλάβετε την πλήρη ιστορία μιας στιγμής που εμφανίζεται σε μια φωτογραφία στην υπηρεσία χωρίς να παίζει ρόλο ποια γλώσσα μιλάτε».

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι δεν θα υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες από την πρώτη ημέρα που θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα η σελίδα της βοήθειας τονίζει πως αν δεν εμφανίζονται οι μεταφράσεις θα οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημα δεν θα μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη συγκεκριμένη γλώσσα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτό το νέο feature θα... ανοίξει ακόμη περισσότερο τη βάση των χρηστών, αφού ο καθένας πλέον θα μπορεί να καταλάβει πολλά περισσότερα απ' ότι πριν!

http://www.iefimerida.gr


Δημοσίευση σχολίου

Αξιολογήσεις

Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Πολύ καλό! Πολύ καλό! 100% [1 Ψήφος]
Αρκετά καλό Αρκετά καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Καλό Καλό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Μέσο Μέσο 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]
Φτωχό Φτωχό 0% [Δεν υπάρχουν ψήφοι]