Πρόσφατα άρθρα

CNN Greece

Demo Themes

Αλλάξτε σε:

Διαφημίσεις

Youtube Playlist

Μην διαγράψετε το προφίλ σας στο Google+

Μην διαγράψετε το προφίλ σας στο Google+Τα σχόλια που υποβάλλουν οι χρήστες σε βίντεο στο YouTube δεν θα εμφανίζονται στο εξής στο προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο της Google και αντίστροφα Η ομάδα ανάπτυξης του Google+ δέχτηκε να πάρει πίσω την απόφαση του Νοεμβρίου 2013 που είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, καθώς οι σχολιαστές διαπίστωναν ότι καθετί που έγραφαν στο YouTube εμφανιζόταν ως post στο νεότευκτο κοινωνικό δίκτυο της Google, εμπλουτίζοντας ένα προφίλ που είχε δημιουργηθεί αυτόματα, προκειμένου να μπορούν να σχολιάζουν ή να διατηρούν το δικό τους κανάλι βίντεο στο Google+...

H ανακοίνωση της ομάδας του YouTube, 27 Ιουλίου 2015: "With today’s announcement from Google+, you’ll see more changes. The comments you make on YouTube will now appear only on YouTube, not also on Google+. And vice-versa. This starts rolling out today."

Τα σχόλια στο YouTube δεν θα διοχετεύονται αυτόματα στο Google+ προκειμένου να συντηρήσουν το αυτοδημιούργητο προφίλ του χρήστη. Η αλλαγή αυτή εφαρμόζεται άμεσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Αργότερα, «τις επόμενες εβδομάδες», το YouTube δεν θα απαιτεί την δημιουργία προφίλ στο Google+ όταν ο χρήστης θέλει να δημιουργήσει ένα κανάλι στην υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο ή έστω, να σχολιάσει τα βίντεο άλλων χρηστών.

Όμως, μην διαγράψετε τώρα το προφίλ σας στο Google+, θα παρασύρει και το κανάλι σας στο YouTube.

Εάν θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο Google+ θα πρέπει να περιμένετε. Εάν το κάνετε τώρα, προειδοποιεί η υπηρεσία, θα διαγράψετε μαζί του και το κανάλι σας στο YouTube.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη απόσπαση λειτουργιών που αφορά στο κοινωνικό δίκτυο της Google. Νωρίτερα, αποδεσμεύτηκαν οι φωτογραφίες Google+ Photos και πήραν την μορφή της υπηρεσίας Google Photos. Από την 1η Αυγούστου 2015, παύει να παρέχεται η υπηρεσία μεταφοράς και κοινοποίησης φωτογραφιών ως μέρος του Google+.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μέλη του Google+ δεν θα μπορούν στο εξής να ανεβάζουν και να μοιράζονται φωτογραφίες στον διαδικτυακό κοινωνικό τους περίγυρο, ούτε οτι θα χάσουν τις φωτογραφίες που έχουν ήδη μοιραστεί εκεί. Επισκεφτείτε την καρτέλα Photos στο προφίλ σας στο Google+ και θα δείτε ότι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας παραμένουν εκεί, με τα σχόλια και τα +1 τους, διαβεβαιώνει η υπηρεσία.

Το Google Photos αναλαμβάνει στο εξής την διαχείριση και την οργάνωση των φωτογραφιών ως διακριτή υπηρεσία. Η πρόσβαση στο Google Photos γίνεται είτε μέσω Web, είτε από το αντίστοιχο app σε Android και iOS. Παρέχει δωρεάν «απεριόριστη» χωρητικότητα, αυτόματη αποθήκευση αντιγράφων και διαχείριση, λειτουργίες επεξεργασίας και κοινοποίησης.

Πηγή: http://www.newsnowgr.com


Δημοσίευση σχολίου

Αξιολογήσεις

Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.