Πρόσφατα άρθρα

iNews

Ο καιρός Ελλαδα

Διαφημίσεις

Remix

Yahoo: Υποκλοπή 500 εκατ. λογαριασμών – Η μεγαλύτερη παραβίαση στην ιστορία

Yahoo: Υποκλοπή 500 εκατ. λογαριασμών – Η μεγαλύτερη παραβίαση στην ιστορίαΜε επίσημη ανακοίνωσή της η Yahoo παραδέχτηκε ότι το δίκτυό της παραβιάστηκε και υποκλάπηκαν στοιχεία που αφορούν περίπου 500 εκατομμύρια λογαριασμούς. Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι βλέπει «κρατική χορηγία» πίσω από την επίθεση των χάκερς.

20 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για το σύμπαν

20 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για το σύμπανΥπήρξε μια περίοδος στην παιδική ηλικία σχεδόν όλων μας που θέλαμε να γίνουμε αστροναύτες. Δεν γνωρίζαμε το γιατί. Ίσως ήταν η πρώτη μας επαφή με κάτι τόσο άγνωστο, όπως είναι το σύμπαν, που μας εξίταρε την περιέργεια. Μετά από λίγους μήνες ή χρόνια, ο ‘επαγγελματικός’ μας προσανατολισμός άρχιζε να στρέφεται

Ο ζωτικός άνθρακας της Γης προέρχεται από πλανητική σύγκρουση

Ο ζωτικός άνθρακας της Γης προέρχεται από πλανητική σύγκρουσηχεδόν όλος ο άνθρακας της Γης -χάρη στον οποίο υπάρχει ζωή πάνω στον πλανήτη μας, αφού στον άνθρακα βασίζονται όλοι οι έμβιοι οργανισμοί- πιθανώς προέρχεται από μια κατακλυσμική σύγκρουση, που συνέβη πριν περίπου 4,4 δισεκατομμύρια χρόνια ανάμεσα στη Γη και σε ένα άλλο εμβρυικό πλανήτη, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις επιστημόνων.

Οι ωκεανοί αρρωσταίνουν

Οι ωκεανοί αρρωσταίνουνΟι ωκεανοί «αρρωσταίνουν» από την υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με επιστημονική έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Στις σχετικές έρευνες συμμετείχαν 80 επιστήμονες από 12 χώρες, όπως διευκρίνισαν οι ειδικοί που συναντώνται στη Χονολουλού για το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης (UICN).

Πέντε σημάδια ότι το τηλέφωνό σας παρακολουθείται

Πέντε σημάδια ότι το τηλέφωνό σας παρακολουθείταιΟ Αμερικάνος συγγραφέας Ουίλιαμ Μπάροουζ είναι πει ότι «παρανοϊκός είναι αυτός που έχει ιδέα για το τι συμβαίνει». Και, μετά και τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν για τις μαζικές παρακολουθήσεις από την NSA και από άλλες μυστικές υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ίσως να μην είναι και τόσο… παρανοϊκό να σκεφθείτε ότι το τηλέφωνό σας ενδεχομένως μπορεί και να παρακολουθείται.

Οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων παρακολουθούνται

Οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων παρακολουθούνταιΈνα ελάχιστα γνωστό πρότυπο web που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να γνωρίζουν πόσο διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας κινητού τηλεφώνου έχει απομείνει στη συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ενός smartphone. Η ανακάλυψη αυτή έγινε ένα χρόνο αφότου ερευνητές προστασίας των προσωπικών δεδομένων είχαν προειδοποιήσει ότι το πρότυπο μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό.