Σύνδεση

Δεν είστε μέλος ακόμη?
Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητήστε ένα νέο εδώ.

CNN Greece

Demo Themes

Αλλάξτε σε:

Διαφημίσεις

Youtube Playlist

Ενα ιστορικό ταξίδι: 5 εντυπωσιακές λεπτομέρειες στον ΔίαΕκτύπωση

Ενα ιστορικό ταξίδι: 5 εντυπωσιακές λεπτομέρειες στον ΔίαΣτον κόσμο της επιστήμης, η άφιξη του διαστημόπλοιου Juno στον Δία είναι με διαφορά η είδηση των ημερών. Οπως τονίζει και η ίδια η NASA, ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε τον μεγαλύτερο γείτονα μας.
Στο περιθώριο αυτής της πολύ μεγάλης στιγμής, υπάρχουν κάποιες

Ανακαλύφθηκε γιγάντιος εξωπλανήτηςΕκτύπωση

Ανακαλύφθηκε γιγάντιος εξωπλανήτηςΜια ομάδα Ευρωπαίων και Αμερικανών αστρονόμων ανακάλυψε έναν υπερ-Δία, ένα γιγάντιο εξωπλανήτη που έχει τρία άστρα-ήλιους στον ουρανό του. Ο εξωπλανήτης συμμετέχει σε ένα κοσμικό «μπαλέτο», καθώς περιφέρεται γύρω από το ένα άστρο,

Τετραπλασιάστηκαν σε έναν χρόνο οι επιθέσεις κλειδώματος της οθόνηςΕκτύπωση

Τετραπλασιάστηκαν σε έναν χρόνο οι επιθέσεις κλειδώματος της οθόνηςΠρόκειται για ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που εμποδίζει την πρόσβαση σε πληροφορίες που περιέχονται στη συσκευή του θύματος, ώστε στη συνέχεια να απαιτηθούν λύτρα «απελευθέρωσης»
Τέσσερις φορές έχει αυξηθεί ο αριθμός των χρηστών

Κακόβουλο λογισμικό υποκλέπτει δεδομένα από κινητά και τάμπλετΕκτύπωση

Κακόβουλο λογισμικό υποκλέπτει δεδομένα από κινητά και τάμπλετΤην προσοχή των πολιτών εφιστά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με ένα κακόβουλο λογισμικό (malware), που διαδίδεται σε χώρες της Ευρώπης και προσβάλει φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ) με συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα.